avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stie cineva ce firma sau cine a preluat arhiva de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stie cineva ce firma sau cine a preluat arhiva de personal/resurse ...

Stie cineva ce firma sau cine a preluat arhiva de personal/resurse umane a INSTITUTULUI DE CERCETARI SI PROIECTARI MINIERE SA PETOSANI, JUD. HUNEDOARA, str. Mihai Viteazu nr. 3?

Alte discuții în legătură

Arhiva carti de munca waszy waszy buna ziua! intrebarea mea este urmatoarea: unde pot gasi arhiva TRUSTUL DE CONSTRUCTII MONTANE MINIERE ABRUD , punct de lucru Dealul Piciorului. am nevoie in ... (vezi toată discuția)
Adeverința grupa , sporuri in munca Simona_c85 Simona_c85 Buna ziua! Tatăl meu dorește să iasă la pensie. El spune că deși are consemnată vechimea în cartea de munca ar avea niste sporuri si o anumită grupa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca negasita sarkan sarkan Buna seara, cum pot afla unde imi este arhivata cartea mea de munca sau vechimea in munca care am dobandito intre anii 1975-1989 (specific ca ultimul meu loc ... (vezi toată discuția)