avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie de instrainare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie de instrainare imobil

Buna. Am cumparat un imobil de la consiliul local (primaria) comunei, si la intabulare m-am trezit cu o interdictie de instrainare pe 5 ani. Am cumparat locuinta pe credit de nevoi personale si am achitat integral contravaloarea imobilului, si cand am vrut sa fac refinantare pe credit imobiliar am fost respins din cauza acestei interdictii. Exista vreo solutie ca sa pot anula interdictia de instrainare?
Va multumesc pentru atentia acordata!
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 20:08, 3 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere ca este vorba de o interdictie prevazuta de lege, nu o puteti inlatura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca constructie edificata pe teren in folosinta gratuita de la primarie junnip junnip Am un teren primit in folosinta gratuita de la primarie. Pe acesta am edificat o constructie. Doresc sa ipotechez constructia pentru a obtine un credit de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare xdxx xdxx cum fac sa cumpar un apartament de la o persoana x care a cumparat respectivul apartament de la o firma de constructii care a lucrat in colaborare cu primaria ... (vezi toată discuția)