avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare 2011

cum se reincadreaza corect un bibliotecar de comuna SSD treapta II dupa noile legi?pentru ce e valoarea de referinta daca tot nu se aplica?daca s-ar aplica acei coeficienti mi-ar iesi un salar dublu :O.sunt foarte confuza si nimeni nu stie nimic....:(multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 00:56, 11 Ianuarie 2011
Se reincadreaza doar pe hartie, in a nush cata clasa de salarizare...coeficientii nu se aplica (incep sa cred ca nici nu se vor aplica vreodata), salariul fiind cel din octombrie majorat cu 15%.
Daca un salariat in oct 2010 avea un salariul, iar in nov a fost avansat in treapta ...in ian 2011 cum i se stabileste salariul?
Sau daca in oct.2010 avea salariul mai mare decat in nov(exercita o functie publica de conducere temporar) iar in dec.trece la functia sa pe care e incadrat?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Promovare in treapta a functionarului public sebastian73 sebastian73 As dori sa ma lamuresc asupra modului de promovare in treapta a functionarului public. Problema este din punct de vedere a modului de stabilire a salariului de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare Dawio Dawio Buna ziua, in perioada 01/01/2010-31/12/2010 am avut o Decizie de incadrare(X...) in care era stipulat salariul de incadrare 2926, spor conducere 28%, spor ... (vezi toată discuția)