avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ziua unirii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ziua unirii

este oficial liberul din 24 ianuarie? s-a publicat in monitorul oficial?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:34, 14 Ianuarie 2011
Numai Senatul a adoptat proiectul de lege privind ca ziua de 24 ianuarie sa fie declarata zi de sarbatoare legala, nelucratoare.
Urmeaza sa se pronunte si Camera Deputatilor.

In speta, 24 ianuarie nu este zi libera, in prezent.

va fi la fel ca pe 1 decembrie unii muncesc altii nu depinde de sef sau patron
Buna seara !
A fost aprobata in Senat .... Senatul nu este cameră decizională în acest caz, astfel că se aşteaptă votul din Camera Deputaţilor care, dacă va fi dat în 2011, va aduce în anul care va urma încă o zi liberă ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24 ianuarie zi de sarbatoare Marius Negut Marius Negut Oare se lucreaza pe 24 ianuarie? Am inteles ca ziua unirii este considerata sarbatoare legala nelucratoare,dar unii sustin ca nu a fost publicata legea in ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind modificarea codului muncii: 30 noiembrie - zi libera  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Lege pentru modificarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 Codul muncii, republicata: Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege. Articol unic. - ... (vezi toată discuția)
30 noiembrie este declarata zi libera ? popanaid popanaid Buna dimineata tuturor ! Va rog sa-mi spuneti daca ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera ( Sf. Andrei ). Stiu ca a fost o propunere insa nu stiu ... (vezi toată discuția)