avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... spiru haret - au inceput eliberarea diplomelor?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

spiru haret - au inceput eliberarea diplomelor?

Buna seara numele meu este Geanina, sunt absolventa la Spiru Hret specializare Drept zi. As vrea sa intreb si eu daca au inceput sa se elibereze Diplomele pentru aceasta specializare,( mentionez ca am terminat in 2009 iulie), am fost la Bucuresti dupa 1 an de zile si mi s-a zis ca dosarele nici macar nu au ajuns la ei. De o luna de zile incerc sa sun la ei, dar nu imi raspunde nimeni la telefon. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geanina24 , utilizator 17:58, 17 Ianuarie 2011
Potrivit unui anunţ al Universităţii Spiru Haret, absolvenţii universităţii înmatriculaţi în anul I în perioada 2005-2008 (promoţiile 2008 şi 2009) la forme de învăţământ considerate neautorizate de către Ministerul Educaţiei trebuie să susţină din nou examenul de licenţă în septembrie. „Ca urmare a unei interpretări neunitare şi confuze de către oficiali ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a condus la nedreptăţirea absolvenţilor Universităţii Spiru Haret atât în ceea ce priveşte participarea la unele concursuri, câtşi în legătură cu cariera profesională”, se arată într-un anunţ al Universităţii. Astfel, conform precizărilor ministerului, „absolvenţii formelor de învăţământ ID şi FR, care au participat la examenul de licenţă în sesiunile programate în anii 2008-2009, inclusiv februarie 2010, vor susţine un nou examen de licenţă, în perioada 15-30 septembrie 2010”, mai reiese din anunţ. Examenul de licenţă se va susţine fără plata taxelor aferente.

Nu ai fost informata? A iesit in toate ziarele.
Buna seara da am vazut acest anunt dar vreau sa precizez ca eu am terminat la forma de invatamant zi si am intrebat in perioada aceea la Universitate si mi s-a zis ca nu trebuie sa dau din nou licenta. Acum numai stiu ce sa fac... Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)
Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)