avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile concediu odihna

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca zilele libere date de guvern care cad in cursul saptamanii( nu sambata si duminica) dar sunt in perioada in care angajatul isi are concediul de odihna sunt luate in calcul la concediu.Adica daca se prelungeste concediul cu numarul de zile respectiv. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: viorelh , utilizator 13:25, 22 Ianuarie 2011
concediul de odihna seacorda in zile lucratoare nu calendaristice. da se prelungeste c.o. cu atatea zile cate au fost sarbatori legale. nu si daca sarbatoarea legala a picat in zilele de repaos(sambata, dumiminica)
viorelh a scris:

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca zilele libere date de guvern care cad in cursul saptamanii( nu sambata si duminica) dar sunt in perioada in care angajatul isi are concediul de odihna sunt luate in calcul la concediu.Adica daca se prelungeste concediul cu numarul de zile respectiv. Multumesc.

Da, se prelungeste CO in aceste situatii.
multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libere saptamanale in timpul concediului Vasile Adrian Vasile Adrian Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: Daca prin natura activitatii firmei sunt obligat sa iau zilele de repaos saptamanal in zilele de vineri si sambata, in ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)
Zile nationale libere ContSters291600 ContSters291600 Buna ziua, In cazul in care ai program de lucru in ture la un departament care e activ non stop (24/7) Ce se intampla cand vin zilele nationale libere si pica ... (vezi toată discuția)