avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT

Am incercat si nu am reusit.Ce fac ?Doar este acelasi program ca anul trecut si totusi nu reusesc.Ma ajuti ?Te rog..............
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:28, 25 Ianuarie 2011
De ce anume aveti nevoie? Ce nu reusiti sa faceti?
eu pot intra in programul de bilant..
poate..ceva e la d-voastra.
"Pentru incarcarea datelor in bilant trebuie sa instalati Adobe Reader 8.2.0 sau o versiune mai recenta a acestuia si minim service pack 2 pentru Windows XP
Actualizat in 22/01/2011"
succes!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 elena mituta elena mituta va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ... (vezi toată discuția)
Descarcati! nou! bilant iunie! raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici Valentin_buzau Valentin_buzau [b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b] A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Licente programe si software titus_steel titus_steel Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe ... (vezi toată discuția)