Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Excludere membru asociatie

Buna ziua! Decizia Consiliului Director de excludere a unui membru poate fi suspendata printr-o ordonanta presedentiala? Mentionez ca excluderea s-a comunicat printr-o notificare, cuprinzand exclusiv prevederea din statut pe baza caruia s-a decis excluderea, fara a descrie asa-zisa fapta care ar fi provocat daune materiale sau morale asociatiei, si fara indicarea caii de atac. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fluturas79 , utilizator 16:43, 2 Februarie 2011
daca cel exclus ataca in instanta decizia de excludere poate solicita suspendarea executarii deciziei pana la solutionarea contestatiei .Suspebdarea este o masura cu caracter de urgenta astfel ca poate fi ceruta pe care de ordonanta presedintiala.
Multumesc!Se poate depune concomitent (in aceeasi zi) contestatia la asociatie si ordonanta presedentiala la instanta?
desigur
Va multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala tanis tanis Am depus la Judecatoria Sectorului 6 o cerere de chemare in judecata pentru anularea hotararilor adoptate in urma adunarii generale a proprietarilor si doresc ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori raman pentru totdeauna membri asociati in ag? avad avad Buna ziua, Sunt membru fondator al unei asociatii infiintate in 2000 in Braila. Am fost de asemenea Presedintele Consiliului Director si reprezentant ... (vezi toată discuția)