avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... certificat de actionar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

certificat de actionar

In timp ce faceam curatenie prin hartogaraia din casa(facturi ...etc.)am gasit un certificat de actionar la S.C.Muntenia S.A.eliberat in1996 provenind din ,,Marea Privatizare''(39actiuni/1000leibuc. val. 975000lei.Nu am primit nici un divident sau alt castig din acest certificat,si din cite am intzeles aceasta societate nu mai exista.Mai are vreo valoare acest certificat?si eu mai am vreun drept de despagubire in vreun fel?Da sau Nu?Si de ce?...
Cel mai recent răspuns: tib71stef2008 , utilizator 03:55, 8 Februarie 2011
Dati-mi mai multe amanunte despre aceasta firma, pentru a va preciza daca mai exista firma.
Puteti d asemenea sa solicitati informatii al S.C. DEPOZITARUL CENTRAL S.A. BUCURESTI, trimitand o copie a certificatului de actionar si a cartii de identitate, la adresa Str. Fagaras, Nr. 25, Sector 1, cod 010897, Bucuresti
Cautand dupa denumire am gasit inregistrata la Depozaita doar :
1303398 J29/22/1991 MUNTENIA S.A. STR. PRINCIPALA NR. 941 FILIPESTII DE PADURE PRAHOVA 0244-386161 0244-386618.
Asa ca urmati indicatiile si aflati alte amanunte.
Daa.Multzumesc,am intrat si eu pe acolo dar nu am intzeles nimic(ultimele informatii sint din 2006),f.ciudat pt.ca atunci cand am optat eu pt.aceasta societate care producea ulei de floare soarelui erau cozi f.mari peste tot pt.acest produs,iarsediul central din Spatarul Preda nr.2 al acestei soc.nu mai exista acum....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Bibescu Bibescu buna ziua am doua certificate de actionar unul la novatex pitesti actualmente se numeste nova-txtile si unul la automobile dacia pitesti am si eu o in ... (vezi toată discuția)
Actiuni mihaela david mihaela david Sotul meu ,decedat in luna iunie 2010,a fost actionar la o societate care a intrat in insolventa in luna septembrie 2010. Care este calea legala a ... (vezi toată discuția)
Prestigiul profesiei de avocat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Prestigiul profesiei de avocat cum ar putea fi aparata in modul cel mai concret ? Exista oare riscul de a fi afectata ? Prestigiul avocatiilor privit la ... (vezi toată discuția)