avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariul minim pe economie pentru privat pe anul 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariul minim pe economie pentru privat pe anul 2011

Buna ziua,

Salariul minim pe economie pentru privat este de 700 lei pentru anul 2011?
Din cate stiu, acest salariul s-a stabilit de catre sindicate fara a se publica si in MO.
#-o

Multumesc
Cel mai recent răspuns: taie , utilizator 13:28, 31 Ianuarie 2011
Salariul minim pe economie pentru mediul privat aplicabil incepand cu 01.01.2011 este de 670 lei conform HG 1193/2010
da.salariul minim pentru salariatii soc.com. este de 700 lei,la care se aplica coeficientii de indexare. aceste reglementari apar in contractul colectiv de munca aplicabil la nivel national 2011-2014.
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2011
theya_05, utilizator
Contractul colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014 nu a intrat in vigoare...inca... Deci sunt in vigoare prevederile celui anterior (2007-2010). Sal. minim pe ec este de 670 RON.
Multumesc pentru raspuns.
O sa iau in calcul 670 lei.
taie a scris:

Multumesc pentru raspuns.
O sa iau in calcul 670 lei.

Sfatul meu este sa intrebati totusi la ITM,intrucat in urma unui control efectuat de inspectorii ITM la o soc.,acestia le-au cerut actualizarea salariilor la 700 lei + coeficientii de indexare pt.anul 2011.

Alte discuții în legătură

Salariu minim martie 2011_firma constructii??????? mariuscalina mariuscalina Poate cineva sa-mi spuna care este salariul minim in ramura constructii, prezentand si baza legala. Eu am urmatoarele informatii: - CCMUN la nivel national ... (vezi toată discuția)
Salariu minim? loredana.m loredana.m Buna ziua, este ptr prima data cand fac o angajare si nu stiu unde sa caut si cum sa calculez salariu minim ? Ma poate ajuta cineva? Multumesc (vezi toată discuția)
Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)