avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu minim?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu minim?

Buna ziua, este ptr prima data cand fac o angajare si nu stiu unde sa caut si cum sa calculez salariu minim ? Ma poate ajuta cineva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: loredana.m , utilizator 13:38, 14 Februarie 2011
Ce stim sigur este:
In Monitorul Oficial nr. 0824 din 09 Decembrie 2010, Guvernul României a publicat Hotărârea nr. 1193 din 24 noiembrie 2010 – pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.
ASTFEL, PENTRU 2011 NIVELUL SALARIULUI MINIM VA FI DE 670 LEI (LUNAR).
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
sunt foarte derutata ptr ca am citit ca ptr privat este 700 . Am inteles bine?
Si mai am o nedumerire in legatuta cu coeficientul de ierarhizare? Daca viitorul salariat este cu liceu pot incheia contractu pe salariu de 670 sau 700 ,sau trebuie sa calculez in functie de vechime si de faptul ca este calificat?

Multumesc
Era propus prin contractul colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014, sa fie 700 lei minim, dar insa nu s-a inregistrat si nici nu s-a publicat in MO.
multumesc frumos,
nu vreau sa abuzez de bunatatea dumneavoastra, dar va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti cum este si cu acel coeficient de ierarhizare.

Multumesc
Unii merg pe coeficientii contractului colectiv unic la nivel national 2007-2010, desi acesta nu mai este in vigoare........... 2010 !!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie 2011 anca55 anca55 Sunt derutata...ce salariu minim sa iau pe 2011? 1. cel de 670 din HG 1193/2010 sau 2. 700 lei din CCMUN 2011-2014 cu coef de ierarhizare (strict pt 2011)? ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie pentru privat pe anul 2011 taie taie Buna ziua, Salariul minim pe economie pentru privat este de 700 lei pentru anul 2011? Din cate stiu, acest salariul s-a stabilit de catre sindicate fara a ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)