Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executor Judecatoresc Suspendat ->

Acum o luna am participat si am castigat (am fost singurul participant) o licitatie asupra unui teren aflat in executare (fosta societate nu mai exista de 2 ani dar creditorii nu au gasit cumparator decat acum...).

Am platit avansul iar acum urmeaza sa achit toata suma.
Intamplator am aflat ca executorul judecatoresc era suspendat inca inainte de licitatie.

Pe precontract scrie faptul ca "neplata la termen a sumei restante duce la pierderea avansului."
Cum procedez mai departe ?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2008
crocobau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 13:57, 4 Mai 2008
Am fost aproape sigura ca este vorba despre o vanzare la licitatie in procedura insolventei!!!:D
Da, intr-adevar nu are nicio legatura cu executorii judecatoresti.

Actul este incheiat corect!
Nu-ti fa nicio problema, asta este procedura!!!
Si eu ma gandeam ce cauta executorul judecatoresc intr-un dosar de insolventa, cand Lichidatorul se ocupa de vanzarea la licitatie a bunurilor unei s.c. aflate in insolventa.

In sfarsit ne-am luminat! :)
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
avTodincaVeronica, utilizator
;) Este firesc sa nu fie vorba despre executorul judecatoresc. Executorii judecatoresti NU GRESESC !!!:D
eu-eugen a scris:

Executorii judecatoresti NU GRESESC !!!:D

Ei nu...;)
avTodincaVeronica a scris:

Si eu ma gandeam ce cauta executorul judecatoresc intr-un dosar de insolventa...

Daca vei dori iti pot da cel putin un exemplu in privinta ...prezentei executorului judecatoresc in procedura insolventei...:)

Alte discuții în legătură

Recuperarea avansului dat executorului judecatoresc bukinst bukinst O sentinta irevocabila si investita cu formula executorie a fost inaintata executorului judecatoresc privind o creanta datorata de o societate ... (vezi toată discuția)
Acte care intrerup perimarea executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, Aveti idee unde ma pot documenta cu privire la actele facute de catre executorul judecatoresc. Stiu ca sunt acte care intrerup perimarea, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicu_vlad nicu_vlad Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: In 2007 am incheiat un Contract de executie/vanzare a unui apartament intr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)