avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare personal contractual conform Legii nr. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare personal contractual conform Legii nr. 284/2010?

Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege stipula ca voi fi reincadrat pe grad II, ceea ce s-a si intamplat, in Legea cadru 284/2010, la Anexa I, cap. II pct. C (Alte unitati bugetare) la litera b) functia referent cu studii superioare nu se mai regaseste, ci doar referent de specialitate
Normele de aplicare a Legii285/2010, nu m-au lamurit, asa ca va intreb cum se face reincadrarea corecta atat pe functie cat si pe grad.



Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:42, 19 Februarie 2011
Eu nu am inteles in ce domeniu de activitate exista functia referent cu studii superioare:O

Revin si va recomand sa puneti intrebarea la "Functionarii publici si problemele lor juridice" ca poate acolo veti primi un raspuns care s ava satisfaca.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Darie Tudor, utilizator
=D>Sunt placut surprins ca cineva imi raspunde la un mesaj, chiar daca nu este un raspuns pe care-l asteptam.....macar cineva mi-a citit mesajul.............dupa cum am spus si mai sus sunt incadrat la o institutie de cultura, subordonata unei primarii.
- - pana in decembrie 2009 am fost salarizat cf Anexa V/1b a) din OG 10/2008 referent S III, in urma unei promovari pe functie, de pe studii medii, in dec. 2008.
de la 1 ian 2010, cf anexei II/13 - L 330/2009 (aplicandu-se prevederile art.30 alin.4) reducande-se numarul de grade reincadrarea s-a facut la referent S II.

Prin Legea 284/2010.... la Anexa I, cap. II pct. C (Alte unitati bugetare) la litera b) functia referent cu studii superioare nu se mai regaseste. ci doar referent de specialitate
deci nu se mai regaseste referent studii superioare ci doar refefent de specialitate studii superioare grad I, II, III.
intrebare.... pe ce functie si grad se face reincadrarea tinandu-se cont de cele relatate mai sus.
sunt personal contractual
va multumesc din suflet

Ok. Multumesc ca mi-ai "luminat"
De fapt am citit o alta postare, poate tot de a dvs.
Asteptati totusi un raspuns de la vreun alt membru.
Eu abia dupa data de 7 feb. va voi putea da un raspus corect. (voi merge la un instructaj pe reincadrare. va rog reamintiti-mi printru-un mesaj privat)
O seara faina.

RE:
Ati postat si la categoria : Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
Darie Tudor, utilizator
atept un raspuns de la dvs. si de altfel de la oricare binevoieste a-mi raspunde cu certitudine, atata timp cat angajatorul meu are dubii la reincadrare
va multumesc pentru solicitudine
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
AditzuA, utilizator
Dupa cum mi-ai scris in ultimul MP este foarte simplu, dar tu pe forum te-ai referit la reincadarea pe functie, nu reincadrarea salariala.

Legea nr. 284 cere reincadrarea pe functie si reincadrarea salariala. Ambele se raporteaza la reincadrarea pe functie si reincadrarea salariala, care s-au facut in baza legii nr. 330, in prezent abrogata.

Chiar art. 1 al Legii nr. 284/2010 iti da solutia.

Adica, cuantumul brut al salariului, pe care l-ai avut in luna octombrie 2010, se majoreaza cu 15%.

Alte discuții în legătură

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Functia de referent specialitate dumi32 dumi32 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns am mai postat aceasta intrebare dar vreau un raspuns , functia de referent de specialitate gradul II conform legii330/2009 ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea functionarilor publici in 2011, conform legii nr. 285/2010 si legii nr. 284/2010 lara2010 lara2010 Ne-ar fi de real folos daca in una din sectiunile acestui site absolut util, ati deschide un forum specializat pe subiect. Normele metodologice de aplicare ... (vezi toată discuția)