avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de referent specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de referent specialitate

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns am mai postat aceasta intrebare dar vreau un raspuns , functia de referent de specialitate gradul II conform legii330/2009 Anexa I punt I lit a functii de executie pe grade profesionale in cadrul consill, primarii si servicii publice din subordinea acestora, acum in legea 284/2010 in cadrul anexei I cap.II lit A PUNC B salarizarea personalului contractual din administratia publica locala,consilii, primarii si servicii publice din subordinea acestora functia de referent specialitate nu se mai regaseste cum voi face reincadrarea de referent specialitate ?????? acesta functie apare in cadrul Anexei I capII lit C punct b, in cadrul alte unitatii bugetare de subordonare centrala si locala, precum si din compartimentele de contabilitate, financiar, aprovizionare, investiti , pot sa fac reincadrarea de aici va rog sa ma ajutati. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: dumi32 , utilizator 12:26, 11 Februarie 2011
Dupa noua lege referentul de specialitate s-a transformat in inspector sau consilier,pentru ca daca va aduceti aminte in OG 10/2008, referent de specialitate era numai pana la gradul profesional III inclusiv. Dar abrogandu-se prevederile prin Legea 330/2009 care la randul ei a fost abrogata de Legea 284/2010 va reincadrati consilier/expert dar preferabil este inspector de specialitate gradul II. Daca o sa va uitati cu atentie si la SSd este acelasi lucru.
Chiar daca Legea spune ca te reincadrezi cu functia din decembrie
pai sunt atat de dobitoci cei care au conceput legea pentru ca sau referit la incadrare cu referire la drepturile salariale din luna octombrie/decembrie nu ca titulatura propriu zisa
=D> Deci va rog lamuritima si pe mine daca erem referent specialitate gr II in cadrul Anexei nrI , cap II, LIT.A.b cum va fi reincadrarea daca nu mai este funtia de ref specialitate gr II dar pe care eu am gasito in anexa I, cap II lit C alte unit bugetare de subordonare centrala si locala va rog
Ma ajuta cineva cu un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii bugetare 284/ 2010 cotelino cotelino supun atentiei urmatoarea speta: in cadrul unei entitati organizorice, personalul de conducere( tot ce tine de titularura de sef: compartiment, birou, ... (vezi toată discuția)