avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reparatii spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reparatii spatiu inchiriat

am inchiriat un spatiu de la o pers fizica, care a inregistrat contractul la fisc, chetuielile cu reparatiile de modernizare ale sediului se pot scadea din contabilitate? sune deductibile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:22, 4 Februarie 2011
Aceste cheltuieli sunt deductibile ,daca in contract este prevazut ca reparatiile si/sau modernizarea sa revina în sarcina societății .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)
Nu mi pot scadea cheltuielile pe firma!! mihavasile mihavasile Buna ziua Intampin o problema delicata si doresc o solutie de rezolvare. Vreau sa va intreb o chichita strecurata in contractul de infiintare a ... (vezi toată discuția)