avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in Germania pe o perioada de 6 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in Germania pe o perioada de 6 luni

Buna ziua ,

Am nevoie de sfat de specialist. Am incheiat un contract pe o perioada de 6 luni in Germania dar sunt in concediu de cresterea copilului. Nu mi se mai acorda concediul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 6 Februarie 2011
Concediul pentru cresterea copilului se acorda personelor care au contractul de munca suspendat. Nu se acorda concomitent si CIC si salariul. Cu alte cuvinte trebuie sa incetati CIC pe perioada cat aveti contract de munca.
Contractul este cu o societate din tara sau din Germania?
Societatea este in Germania.
Chiar daca societatea este in Germania , pe perioada CCC nu puteti realiza venituri. In sens contrar, plata indemnizatiei se suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în ... Lucica04 Lucica04 Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în timpul ccc, fără a-mi fi întrerupt ccc. În prezent sunt în ccc copil 2, sunt ... (vezi toată discuția)
Intreruperea cic ancamitroi ancamitroi Sunt de o luna in CIC. As vrea sa intrerup concediul pentru o luna. Se poate apoi relua CIC pana la sfarsitul perioadei pentru care am optat initial sau se ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in perioada concediului pentru crestere copil victoritina victoritina Buna ziua. Sunt in concediu pentru cresterea copilului incepand cu luna februarie 2011. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)