avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... restante CASS- PFA inchis
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

restante CASS- PFA inchis

Daca in luna martie 2010 PFA-ul a fost radiat de la Registrul comertului cum mai pot fi urmarite restantele la plata contributiei la sanatate pentru care s-au emis somatii de plata?
Cel mai recent răspuns: Iulianaz , utilizator 09:49, 8 Februarie 2011
Atentie, PFA-ul l-ati radiat dar contributia de sanatate o datorati pe CNP , prin urmare dvs. Popescu sau Ionescu etc. datorati aceasta contributie si nu PFA-ul.

Declaratia la CASA DE SANATATE o faceti (ati facut-o ) pe CNP si nu pe PFA cu numar de la ORC , adica pe CIF!
Pentru acest PFA nu s-au depus declaratii. Impunerea s-a facut din oficiu de catre CASS. Banuiesc ca totusi nu are importanta, rapunzatoare ramane persoane fizica si nu PFA-ul ca entitate juridica. Ma insel?
PFA-ul nu are personalitate juridica. Legea 95/2006 obliga PFA-urile la contributia la sanatate. Impunerea s-a facut pe baza acestei legi, pe baza veniturilor declarate de PFA la ANAF care au ajuns in cele din urma si la sanatate.
Multumesc. Am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa, chitanta pe pf (cnp). nu cred ca e bine Lao Mayer Lao Mayer Buna seara! Am si eu o mica mare nedumerire, pe care as vrea sa o lamuresc, cu ajutorul dumneavoastra: Astazi am fost sa-mi platesc impozitul pentru PFA ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - o situatie in care am fost pusi/suntem multi dintre noi ionescu iulian ionescu iulian Buna ziua Asa cum spune titlul iata despre ce este vorba. In perioada 2006-2010 am fost autorizat ca si PFA pana in octombrie 2010,data la care firma a fost ... (vezi toată discuția)
Creante fiscale aadynna aadynna art. 176 al. 6 din OG 92/2003 are aplicabilitate si pt AF (IF) radiate? art. 176 al. 6 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura ... (vezi toată discuția)