avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... plata la pensii si somaj este obligatorie si pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

plata la pensii si somaj este obligatorie si pentru cei care mai au un loc de munca?

As dori sa stiu daca am un angajat in cadrul asociatiei de proprietari care mai are un loc de munca ce platesc pt. el?Stiu sigur ca trebuie sa ii opresc si sa virez impozitul +contributia la sanatate.Acum observ completand Declaratia 112 ca trebuie sa-i opresc si sa virez si pensii si somaj.Nu se platesc astea daca ai un angajat pensionar,asa este?Cine ma poate lamuri?
Cel mai recent răspuns: ma13 , utilizator 18:29, 10 Februarie 2011
Buna ziua.
Daca este pensionar singura cantrinutie care nu se retine si nu se plateste este la somaj.
Multumesc pt. raspuns.Deci este f. clar acum ca vom plati si in cadrul asociatiilor toate aceste contributii pentru beneficiarii de venit indiferent cate job-uri mai au.
Stie cineva unde si cum mai inregistram contractele de munca ?
Le inregistrati in REVISAL.
daca este pensionar ,angajat cu conv civila se plateste numai impozit pe venit,daca are contract de mandat se platesc toate ,fara somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor presedinte asociatie ion damaschin ion damaschin Buna seara, Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)