avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa

Buna ziua,
In anul 2009 am achizitionat o locuinta prin programul "Prima Casa".Am rambursat anticipat 85% din suma,in cazul in care voi achita si diferenta ramasa de 15% in acest an ,cum trebuie sa procedez cu banca ,cu notarii,cu Fondul pt.scoaterea de sub ipoteca...... ce acte ,sau bani,presupune inchiderea acestui imprumut?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 21:02, 8 Februarie 2011
In mod normal nu mai sunt costuri dupa achitarea ratelor. Veti incheia cu banca un act prin care se dovedeste ca nu mai aveti datorii dupa care solicitati la Cartea funciara radierea ipotecii (taxa nesemnificativa).
dupa ce rambursati creditul integral obtineti de la banca un acord pentru radierea ipotecii, acesta se depune impreuna cu o cerere de radiere si o chitanta de 60 de lei la C.F.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament farkas laura farkas laura Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat, cum trebuie sa procedez la vanzarea unui apartament cumparat cu credit bancar, si ipotecat in favoarea bancii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cine, cum si in ce conditii se intocmeste cadastru apartament mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua In 1997 unchii mei au cumparat un apartament inca din faza de constructie de la stat pe care au trebuit sa il plateasca in rate lunare. Dupa ... (vezi toată discuția)