avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs la Curtea de Apel

Daca un proces de partaj intre frati dureaza de 5 ani si acum a ajuns sa sa judece recursul la Curtea de Apel Bucuresti prima infatisare este pe 23 februarie.De cate ori se mai poate amana recursul la Curtea de Apel?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:59, 9 Februarie 2011
3-4 termene maxim
in principiu daca procedura de citare cu toate partile din dosar e indeplinita si nicio parte nu cere amanarea cauzei pt angajare aparator sau pt a lua cunostinta de inscrisuri, se poate judeca chiar la termenul din 23 februarie.
desigur, termenul de judecare a recursului va depinde mult si de strategia adoptata si de intimati.un termen pentru angajare avocat..altul pentru dezbatera noilor inscrisuri (posibil depuse),etc.
oricum,invocati lega 202 pt acordarea de termene scurte( se pot acorda chiar de pe o zi pe alta), dat fiind faptul ca procesul treneaza in justitie de atat timp.(5 ani este un termen fff exagerat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe noi depuse la ca, inscrisuri care nu au fost depuse la instanta de fond bartac bartac Buna seara, un litigiu de munca care a fost atacat cu recurs, mai poate depune angajatorul inscrisuri noi in recurs la curtea de apel? Avand in vedere si Art. ... (vezi toată discuția)
Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Recurs marianelena marianelena Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)