avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model de cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model de cerere

ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile inainte de termenul fixat se depune aceasta cerere?
Cel mai recent răspuns: marinica71 , utilizator 08:51, 28 Ianuarie 2013
Cererea se depune cu 5 zile inainte de termen sau la prima infatisare prin solicitarea in fata instantei.
Cererea se adreseaza presedintelui si se motiveaza in drept si in fapt.
Daca nu vreti sa va duceti la primul termen, puteti depune o cerere prin registratura, sau o trimiteti prin posta sau prin fax. Important e sa ajunga la instanta pana in ziua procesului, iar ca model scrieti ceva gen....

CURTEA DE APEL..............
SECTIA .............................
DOSAR NR. ........................
COMPLET .........................
TERMEN .........................

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul........., avand calitatea de ................ in dosarul sus/mentionat, vă solicit să dispuneţi la termenul din data de ................ amânarea judecării cauzei şi acordarea unui nou termen în vederea angajării unui apărător.

data
Semnatura



DOMNULUI PRESEDINTE AL CURTII DE APEL ...........................................
eu am mai cerut si la fond (judecatorie)amanarea cauzei tot pt angajarea unui aparator si mi s a acordat.mai pot face acest lucru si la curtea de apel?
Mentionati in cerere ca ati renuntat la serviciile avocatului cu care ati avut contract la fond si doriti sa angajati un altul.
scuze, am cerut alt aparator la recurs(tribunal).mai pot cere o astfel de cerere la curtea de apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces! spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am un proces in data 10.09.2010 la care nu pot ajunge din motive personale. Intrebarea mea este cum formulez aceasta cerere si unde trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil in vederea angajarii unui aparator diana225 diana225 Exista o cerere tip actuala pe care as putea sa o completez si semnez in vederea amanarii unui proces civil in vederea angajarii unui aparator ales, proces ... (vezi toată discuția)
Amanare un termen daca n-am avocat masayoshi masayoshi Se poate cere aceasta doar la primul termen sau la orice termen? (vezi toată discuția)