Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poprire pe venit ptr masina vanduta si neradiata

buna seara; in urma cu ceva ani (aprox 8-10 ani) am detinut o masina care a fost instrainata' din pacate nu am acte in acest sens (probabil s-a incheiat un act de v-c), nu detin nici cartea masinii; impozitul ptr acel auto este inregistrat pe numele meu si ptr neplata lui am primit poprire pe venitul salarial.
Rog o opinie in sensul rezolvarii urgente a acestei neglijente; ce solutii sunt pt a dovedi ca masina nu a fost in proprietatea mea in perioada mai sus mentionata; precizez ca persoana catre care am transferat masina refuza calea amiabila de solutionare. multumesc
Cel mai recent răspuns: clau11and , utilizator 22:00, 9 Februarie 2011
Adresati-va cu o reclamatie la politie si prezentati cazul . O sa va ajute cu atat mai mult cu cat cunoasteti persoana creia i-ati instrainat-o.Mai departe o sa va spuna politia ce trebuie sa faceti.
multumesc frumos pt ajutor; voi demara aceasta procedura si sper sa rezolv; daca sunt si alte cai va rog sa-mi spuneti. e necesar sa ma deplasez in orasul unde am locuit si implicit este inregistrata masina sau pot merge la orice sectie de politie a capitalei?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa ... costinz costinz Buna ziua! Am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa pe trailer acasa (a avut accident ,lovita fata ,bara fata ,radiatoare apa si clima ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Un carutas mi-a avariat masina sbogdans sbogdans Buna ziua. Pe data de 23 ianuarie 2012 la ora 22, unu cu caruta mi-a avariat masina parcata in fata blocului si a fugit. Dupa vreo 30 de minute s-a intors ... (vezi toată discuția)