avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Un imobil avea 2 coproprietari. Unul din ei face un imprumut notarial (fara ipoteca) pe care nu l achita la termen si se demareaza executarea silita(fara sa se ceara iesirea din indiviziune). Intre timp primul coproprietar cere si obtine hotarare jud def si irevocabila de iesire din indiviziune si i se atribuie intreg imobilul in schimbul unei sulte (pe care a si platit-o). Ce solutii exista mai departe ca executorul sa nu continue executarea?
Cel mai recent răspuns: lucinda2010 , utilizator 17:49, 10 Februarie 2011
sa faca dovada ca debitorul nu mai are drept de proprietate asupra imobilului
A facut dovada dar executorul insista si a emis deja publicatie de vanzare desi noul proprietar si-a intabulat dreptul ducandu-i si extras de CF.
Executorul ar putea sa se indrepte asupra sultei primite de celalalt coproprietar sau ar putea sa infiinteze poprire pe toate veniturile pe care le are de incasat cel de-al doilea coproprietar.
Ar putea dar nu o face! Ce solutii sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea din oficiu,de catre registratorul ocpi,a unei ipoteci legale cu titlul de sulta,asupra terenului adjudecat de mine in urma udei licitatii publice freedriver freedriver in 2010-2012 a avut loc executarea silita a unui domn care imi datora o suma de bani.Aceasta actiune a avut loc in urma unui partaj fortat,intre ce doi ... (vezi toată discuția)
Urgenta executare anaida2010 anaida2010 Buna ziua. Am un dosar de executare pe numele meu pentru un contract de imprumut fara ipoteca. Creditorul s-a inscris la cartea funciara. Imobilul pe care il ... (vezi toată discuția)
Daca trebuie platita o sulta se poate face cadastru? ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, Am urmatoarea problema: daca in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile (recurs) s-a hotarat ca am sa primesc o sulta de o anumita valoare ... (vezi toată discuția)