avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

DORESC SA-MI SPUNA CINEVA(CARE SE PRICEPE), DACA AM DREPTUL LA PENSIONARE ANTICIPATA, LA 56 DE ANI SI 36 DE ANI VECHIME.MULTUMIRI ANTICIPATE PENTRU RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:46, 15 Februarie 2011
Reveniti, va rog, cu data nasterii (presupun ca intrebati pentru dvs., nu?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari conditii pensionare anticipata si cumparare vechime Alina9027 Alina9027 Buna seara! - Mama mea este nascuta in 1958 si va implini 59 de ani in curand. - In perioada sep 1977 si mar 1982 a fost in facultate, iar de atunci este ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata AnghelacheM AnghelacheM Buna seara am 54 de ani stagiu de cotizare 35 ani , 12ani de gr I cand as putea lansa cererea pentru pensie anticipata multumesc (vezi toată discuția)
Varsta iesirii la pensie fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog respectuos sa-mi spuneti,pentru iesirea anticipata la pensie ptr.un barbat,citi ani,si cite luni ii trebuie sa fi cotizat la sistemul de ... (vezi toată discuția)