avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pentru gradinita
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pentru gradinita

Buna ziua! Locuiesc intr-un mic oras de provincie iar la noi nu exista o gradinita cu program prelungit, cu toate ca in unele comune din apropiere sunt gradinite cu program prelungit. Am vb cu primarul de mai multe ori, dar nu prea vrea sa se implice. Vreau sa stiu cum as putea sa fac un proiect cu fonduri ue sau altceva ca sa avem si noi o gradinita. M-ar interesa ca gradinita sa fie de stat iar parintii sa plateasca doar hrana copiilor .
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 11:27, 18 Februarie 2011
Sunt atat de multe supozitii eronate in mesajul dvs., incat nici nu stiu de unde sa incep.

Sa incepem cu sfarsitul: dvs. vreti sa faceti o gradinita, dar sa fie de stat (adica a altora). Aici e o prima eroare logica; ignoram un moment ca ar fi statul la mijloc si ne punem intrebarea cum ati putea sa "fortati" pe altii sa accepte un proiect realizat de dvs.
Pentru partea aceasta deci modul corect de a pune problema ar fi sa va asumati operarea gradinitei, din moment ce dvs. sunteti persoana (sau grupul de persoane) care ati identificat nevoia/oportunitatea.

Primarul orasului dvs. nu vrea sa se implice pentru ca... nu are pe ce program cu fonduri europene sa finanteze infiintarea unei noi gradinite. Cred ca nu e nevoie de mai multe explicatii aici.

Daca in comunele din apropiere sunt gradinite de stat (ale primariei sau in parteneriat PPP) si presupunand ca au fost facute cu fonduri europene, caci daca au fost facute din alte fonduri nu intra in tematica acestei arii de discutii, atunci inseamna ca au fost finantate prin Masura 322 a PNDR. Fondurile pe aceasta linie de finantare s-au epuizat in 2009. Dvs. oricum nu v-ar fi folosit, caci eligibil era doar spatiul rural.

Prin urmare, solutia de rezolvare a problemei dvs. este sa incercati sa va ajutati si singuri, fara a mai privi la stat pentru orice: incercati sa determinati niste agenti economici sa infiinteze gradinita la dvs. in zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Proiect b.mariana b.mariana buna ziua, detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)