avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii stimulentele acordate la nivel de primarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

stimulentele acordate la nivel de primarii

Buna
Ma intereseaza daca este legal ca in cadrul unei primarii pe langa angajatii de la Directia de Impozite si taxe locale sa mai primeasca stimulente si angajatii de la directile Economica si Juridica ?Se poate ca print-o conventie semnata doar de primar , fondul de stimulente s-a fie impartit in procente de x% la Ditl si restul de y% celorlate servicii amintite mai sus.Nu era nevoie de un HCL?
Conform art 227 cod. fiscal pct.7. aceste stimulente trebuiau sau nu aprobate prin ordin al ministrului sau e suficient pct.6 (Aprobarea stimulentelor în cazul unităţilor administrativ-teritoriale se face de către ordonatorul de credite, la propunerea conducătorului compartimentului de specialit?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:11, 18 Februarie 2011
Stimulente pentru rezultate din alte activitati decat cele din fisa postului pentru care sunteti salarizati sau care rezulta din majorari de taxe si impozite? Contribuabilii ar trebui sa aprobe eventuale stimulente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La munca egala, salarii inegale... silviana13 silviana13 Sunt angajata la una din primariile orasului Bucuresti...\\"care este\\" el de Bucuresti... la DITL (DIRECTIA DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE). Cand se dadeau ... (vezi toată discuția)
Autoturism luat in evidenta dar neimpus de serviciul impozite si taxe PPAlina PPAlina Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2011 de la o persoana fizica si m-am prezentat la primaria de domiciliu pentru luarea in evidenta. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Stimulente og 92/2003 OCTAVIAN2011 OCTAVIAN2011 Potrivit art. 227 din og 92/2003, functionarii publici aveau dreptul in anul 2010 la stimulente in procent de 15% din sumele incasate prin executare silita, pe ... (vezi toată discuția)