Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Poate o IFN sa acorde credit unuia dintre soti fara a implica pe celalalt sot?

Sotul unei rude apropiate a solicitat si obtinut un credit de nevoi personale de la o IFN fara ca sotia lui sa stie. Din cate stiu eu bancile nu pot acorda credite fara ca la dosar sa fie acte doveditoare de la ambii soti. IFN poate acorda credite doar pe baza cererii si semnaturii unuia dintre soti?

Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 01:22, 20 Februarie 2011
IFN-urile au propriile conditii de a acorda credite.
Aceste institutii nu se supun normelor de creditare impuse de BNR.
Deci, se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca o ifn sa acorde credit de nevoi personale unuia din soti, fara stiinta sau acceptul celuilalt sot? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotul unei rude apropiate a solicitat si obtinut un credit de nevoi personale de la CETELEM fara ca sotia lui sa stie. Din cate stiu eu bancile nu pot acorda ... (vezi toată discuția)
Acordare credit vs. documente Nina1 Nina1 Buna seara, Ce documente sunt necesare la incheierea unui contract pentru nevoi personale nenominalizate? Cu stima (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)