avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acordare credit vs. documente
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acordare credit vs. documente

Buna seara,
Ce documente sunt necesare la incheierea unui contract pentru nevoi personale nenominalizate?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 13:43, 19 Aprilie 2010
Va referiti la un contract de credit...acest raspuns vi-l poate da doar banca, avand in vedere ca fiecare banca are propriile reguli...nu exista un set de acte standard, fiecare banca putand solicita acte cu care sa dovediti veniturile dv. lunare dar si acte suplimentare pentru a dovedi bonitatea dv., asta in functie si de valoarea creditului pe care doriti sa-l contractati si de istoricul rambursarii altor credite luate de dv. sau de un alt membru al familiei dv. ;)
Este un contract de credit. La obtinerea creditului s-a folosit adeverinta de salariu si vechime in munca. In momentul in care o persoana este implicata intr-un contract de credit - chiar daca nu s-a mentionat numele in contract (in calitate de sot/sotie) trebuie sa fie prezenta la banca atunci cand unul din soti contracteaza imprumutul ? Trebuie sa existe si acordul persoanei a carei adeverinta de salariu si vechime in munca s-a depus la dosarul de contractare imprumut?
In astfel de situatii trebuiesc semnate documente la banca si de catre sotia titularului la momentul contractarii creditului?
Care este temeiul legal (Norme BNR) care trebuiesc respectate la acordarea unui credit bancar?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor intr-un contract de credit Nina1 Nina1 Buna seara. Sunt codebitor intr-un contract de credit persoana fizica ; am o nelamurire si anume - poti fi codebitor fara sa fi semnat pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Este frauda bancara? Nina1 Nina1 Buna ziua, La obtinerea unui credit bancar persoana titulara ce a contractat imprumutul a folosit adeverinta de salariu si vechime in munca, adeverinta ce ... (vezi toată discuția)
Sunt indeplinite sau nu conditiile unei fraude bancare? Nina1 Nina1 Buna ziua 1. In timpul casatoriei sotul a contractat un credit de imprumut la banca garantat cu imobilul. Contractul de ipoteca a fost semnat de mine si de ... (vezi toată discuția)