avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii retinere somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

retinere somaj

Buna ziuam
am un angajat ca in luna oct 2010 a avut toata luna concediu medical, in noiembrie a avut medical toata luna dar a vut prima de vacanta, iar in decembrie a avut medical -01.12-10.12, 13.12-26.12 si27.12-31.12, adica toata luna mai putin o sambata si o duminica
Intrebarea mea este : daca este corect ca in luna noiembrie sa-i opreasca somaj medical la prima de vacanta si in decembrie la medical in conditiile in care a avut medical intrerupt, dar fara nici o zi lucrata?
Cel mai recent răspuns: vica.1960 , utilizator 23:23, 23 Februarie 2011
Contributia pentru somaj se calculeaza pentru toate veniturile platite din fondul de salarii, inclusiv pentru indemnizatia de concediu platita din fondul de salarii, primele 5 zile calendaristice la concediul initial.Concluzie si pentru prima de vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu medical snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, Am si eu o problema care se transforma incet-incet in cosmar: calculul indemnizatiei pentru concediul de boala. De 2 luni incercam sa trecem de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu prenatal NICOLETAMORENA NICOLETAMORENA Buna seara !!!M-ar interesa sa stiu si eu cum se calc indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu prenatal si lauzie !!!! (vezi toată discuția)
Concediu medical dany_26 dany_26 buna ziua, am si eu o intrebare: pe 14 noiembrie se implinesc 2 ani de cand sunt in concediu cu plata pt creste copil ;din data de 14 trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)