avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu prenatal

Buna seara !!!M-ar interesa sa stiu si eu cum se calc indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu prenatal si lauzie !!!!
Cel mai recent răspuns: NICOLETAMORENA , utilizator 14:17, 16 Ianuarie 2011
Buna seara.
Media veniturilor pe ultimile 6 luni lucrate inainte de luna cu medical, impartite la media zilelor lucrate efectiv in aceste 6 luni, imultit cu 85%
Asa aflati pentru o zi si inmultiti cu numarul zilelor de medical
Se retine doar contributia la pensii 670 lei *10.5%
ce inseamna venit brut (nu radeti de mine)...la mine pe fluturasi scrie salariu brut din contract si total venituri brute pe care din ele le iau in calcul!!!!
Suma de la "total venituri brute" cred ca este mai mare decat cea a salariului brut din contract .In consecinta luati in calcul "total venituri brute".
eu am luat in calcul ...numai ca ei nu au luat ...acum pe data de 14 mi-a intrat jumatate din salariul net de incadrare ca si cum as fi lucrat in continuare la banca si nu as fi avut nici o ora suplimentara
Ca sa va ajut postati aici exemplul concret sa vadem daca e bine calculat sau nu.

Alte discuții în legătură

calcul concediu prenatal dana_ dana_ Ma puteti ajuta cu un calcul corect al concediului prenatal, va rog mult? Media veniturilor brute pe ultimile 6 luni intregi precedente lunii intrarii in ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neagerula@yahoo.com neagerula@yahoo.com As dori sa ma lamuriti va rog in legatura cu urmatoarea situatie legata de calculul concediul prenatal (cele 126 zile calendaristice) Salarii ... (vezi toată discuția)