avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantari pentru afacere mobilier
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantari pentru afacere mobilier

As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou infiintata.

Multumesc
Este in sat sau la oras?
Daca este vorba de o firma nou infiintata si o activitate de productie, atunci sunt disponibile finantari in mediul rural, prin programul PNDR. Pentru a nu lungi discutia, pentru Masura 312 si gasiti aici informatiile sintetizate: [ link extern ]
Deocamdata nu este deschisa sesiunea anului 2011, pentru Masura 312 PNDR, doar pentru mediu rural, dar se prevede deschiderea sa in mai, (din 2 mai pana 31, 89 mill de euro) o singura sesiunea, conform calendar publicat la adresa MADR: [ link extern ]
Ghidul o gasiti aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene DASRANGE DASRANGE Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana monica ana monica Buna , Am si eu o intrebare , cunoaste careva lista cu masurile care mai sunt acceptate anul acesta pentru finantari europene , am si eu o societate si as ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)