avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concedii medicale

buna ziua
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea problema
am pe luna februarie 3 angajati in concediu medical.2 operati si un concediu de sarcina si lauzie.azi primesc exemplarele de concedii.mai merg sa le depun in termen de 5 zile la casa de sanatate sau le depun dupa ce fac si declaratia 112?va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: noiembriesm , utilizator 12:51, 7 Martie 2011
Daca aveti de recuperat din indemnizatia de CM , pe luna cand le prindeti in D112 mergeti la CAS cu cererea de recuperat , ex.2 din cm si copia dupa D112 partea cu recuperarea concediilor.Daca nu aveti de recuperat se depune numai ex.2 din cm .parca a aparut zilele astea o procedura .Intrati pe site-ul cnass si trebuie sa fi postat precizari 'calde '#-o
Ordinul 351 din 09.02.2011, Ordinul 130 din 18.02.2011. La prima vedere nu e chiar corect ce ati scris dvs. Incerc sa ma clarific si eu mai in detaliu si revin, dar urmariti cele doua documente mentionate mai sus.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
noiembriesm, utilizator
Ordinul 351 din 09.02.2011, Ordinul 130 din 18.02.2011 ambele documente spun acelasi lucru.
- Exemplarul 2 din certificatul de concediu medical se depune la casa numai in conditiile in care se solicita restituirea sumelor, precum si in situatia in care asiguratul nu indeplineste conditiile de lege pentru a beneficia de indemizatii.
- Avem anexa 18 la norme (centralizator privind concediile medicale) si mai avem anexa 12 la norme, document prin care solicitam recuperarea sumelor.
Succes.



Am fost joi 03.03.2011 cu o astfel de situatie la sanatate. Aveam de recuperat din ianuarie si am depus asa: anexa 12+anexa 18 in doua exemplare,formularul roz de la concediu,copie dec. 112 ,anexa A1 si A1.1si mai trebuia si fisa sintetica ,cont 439 din 2006 pana in prezent,asta nu am vut-o si mi-a spus sa o aduc data viitoare.
Va rog sa-mi spuneti ce anume din d112. Cred ca nu toata declaratia, nu?
In cazul in care o societate are de recuperat (in ultimul an si jumatate a fost in situatia asta) ce copie dupa ordin de plata credeti ca trebuie sa prezinte?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
noiembriesm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la casa de sanatate nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a recupera banii platiti angajatilor in perioadele de concediu medical de la casa de ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari de sanatate-certificate medicale sanducatanas sanducatanas Va rog sa-mi spuneti si mie ce documente trebuie depuse la casa de asigurari de sanatate pentru recuperarea sumelor pentru concedii medicale.Multumesc. (vezi toată discuția)
Dosar recuperare concedii medicale in 2018 roxana69 roxana69 Am vazit pe site-ul CNAS ca in 2018 trebuie adaugate la dosarul de recuperare concedii medicale si urmatoarele documente: Baza de calcul a concediilor ... (vezi toată discuția)