avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lichidare contract
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lichidare contract

Buna ziua!Am fost in CCC,iar ieri trebuia sa ma intorc la serviciu,din cauza unor probleme personale nu am mai continuat si am cerut incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti si m-i sa aprobat,imi puteti spune in cat timp trebuie sa mi se trimita cartea de munca si daca primesc lichidare?Am lucrat la firma respectiva 1 an si jumatate,aveam salariu fix +comision lunar din vanzari.Multumesc
1. Trebuie sa primiti si dvs. un exemplar din decizia de incetare a CIM impreuna cu carnetul de munca (asta nu poate dura mai mult de maxim 5 zile).
2. Carnetul de munca s-ar putea sa fie la ITM asa ca ar trebui sa mergeti si pana acolo sa vedeti daca il puteti ridica.
3. Nu mai aveti nevoie de carnetul de munca daca veti dori sa va angajati in alta parte. Incepand cu data de 01.01.2011 carnetul de munca a iesit din uz (nu se mai foloseste).
4. Cand intrebati daca "primiti lichidare" banuiesc ca va referiti daca mai primiti ceva drepturi banesti. Daca ati fost in CCC pana la 2 ani nu mai aveti ce sa primiti de la angajator decat daca are ceva restante la dvs. de dinainte de ai intra in CCC.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc frumos,iar in legatura cu lichidarea imi puteti spune ceva daca primesc,eu l-am intrebat pe seful meu si mi-a spus ca da,dar as vrea sa stiu cum se acorda.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata si concediata mariana3040 mariana3040 supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta: lucrez intr-o scoala, cu contract pe perioada determinata, care expira in data de 7 august 2012. In data de 1 ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit ... (vezi toată discuția)