Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
catalinu a scris:
Sfatul meu este sa spui tot adevarul pe care ti-l amintesti. Tu nu ai cum sa demonstrezi ca ai facut fisa pe bune. In schimb, ei au deja dovada ca acele stampile apartin unor medici care fie nu aveau dreptul sa faca investigatiile, fie nu exista, fie nu existi tu in dosarele lor ca i-ai fi vizitat.
In legatura cu frustrarile pe care le avem marea majoritate in legatura cu conationalii care incalca legea...daca dintr-un motiv sau altul ei nu sunt gasiti vinovati in fata legii asta este.
Pana una alta toti care scriem aici am incalcat legea si este normal sa platim. Discutiile legate de pedeapsa sau cuantumul ei sunt alta mancare de peste.
Am inteles.
Dar daca declar ca am fost sa fac toate probele, ca m-au pus sa ma uit pe alea sa citesc litere, etc etc tot ce se face, dar ca nu am semnat nici o condica nimic? Adica practic sa declar ca doctorii/asistentele sau cine m-a verificat nu mi-a zis sa semnez nimic nicaieri, doar au pus stampila si mai departe.
Ce parere aveti?
akapulco a scris:
Atata timp cat te`au chemat inseamna ca au dovezi ca fisa nu este in regula, nu cred ca fac un control de rutina, tu ca sa dovedesti nu prea ai cum, cand te prezinti la un doctor sa faci una doua analize semnezi in condica lui ca ai trecut pe acolo