avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii modul de calcul al salariilor la asociatiile de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

modul de calcul al salariilor la asociatiile de proprietari

cum se calculeaza salariile la administrator,presedinte,cenzor,femeie de serviciu,instalator etc.la asociatiile de proprietari?
merci.:help:










Cel mai recent răspuns: Popa Victor Tudor , utilizator 20:37, 18 Mai 2011
Indemnizatiile se calculeaza conform valori dispuse de adunarea generala a proprietarilor,aplicand reglementarile general valabile
da,dar ma interesa in ce lege gasesc reglementarile dupa care se face calculul si mai ales daca e pe nr.de pers.,cota indiviza?











goe_07 a scris:

Indemnizatiile se calculeaza conform valori dispuse de adunarea generala a proprietarilor,aplicand reglementarile general valabile

Eu am inteles ca exista o calculatie destul de interesanta, o cota de maxim 0,3 bani pe metru patrat... Deci ar fi 0,3 X suprafata locuintei. Este destul de ciudat ca o familie formata din 2 membri la 4 camere sa plateasca mai mult decat alta de 5 membri la 2 camere. Nu stiu cat este de corecta informatia. Am cautat in internet si in afara de art. 32 alin. (1) din Legea nr. 230/2007, nu am prea gasit si tare mult as dori sa aflu normele tehnice pentru aceasta calculatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face plata salarilor comitetului? becali1 becali1 Nu stiu cum sunt platiti alti membri al comitetului de bloc,dar la mine in bloc aceasta se face pe numarul de persoane.Aceasta practica nu mi se pare legala.Va ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - care sunt beneficiile unui sef de scara? denegoescu denegoescu Buna ziua. As dori sa stiu cu exactitate care sunt beneficiile unui sef de scara? Ce scutiri are acesta la plata intretinerii, cate persoane din familia ... (vezi toată discuția)
Persoana absenta inclusa la calculul intretinerii sylvie sylvie Buna ziua, Se poate sa ma ajutati, va rog frumos? Este prima data cand ma confrunt cu situatia de mai jos: Apartamentul in care locuiesc este cumparat de ... (vezi toată discuția)