Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Centura de siguranta

buna ziua,va rog, daca se poate, sa imi raspundeti si mie la o intrebare legata de o amenda pe care am primit-o acum 2 zile pentru nepurtarea centurii de siguranta. sunt sofer de microbuz si am fost oprit intr-o localitate pentru ca nu purtam centura de siguranta,precizez ca eram cu microbuzul si cu pasageri in el.conform art 97 alin4 sunt scutiti de a nu purta centura conducatorii de autoturisme care executa servicii de transport public de persoane, in regim de taxi, cand transporta pasageri; am luat ,sau nu ,pe nedrept amenda??? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Onu , Avocat 15:10, 9 Martie 2011
faceti plangere contraventionala prin care invocati nelegalitatea procesului verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centura de siguranta totolino totolino [b]purtarea centurii de siguranta de catre un sofer de maxi-taxi, care face transport public de persoane este obligatorie???? [/b]am luat 2 amenziX-(mi se ... (vezi toată discuția)
Trebuie pusa centura de siguranta in taxi / calator pe scaun dreapra sofer? zdanut zdanut Buna ziua, Circul mereu cu masini TAXI mici. Calatorind pe scaunul din dreapta soferului, de fiecare data caut sa-mi pun centura, pentru siguranta mea si ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera pasager cu permis suspendat vasi_23 vasi_23 buna dimineata ! sunt in situatia unui fapt mai mult ca sigur deosebit In data de 6 februarie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de ... (vezi toată discuția)