avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Centura de siguranta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Centura de siguranta

buna ziua,va rog, daca se poate, sa imi raspundeti si mie la o intrebare legata de o amenda pe care am primit-o acum 2 zile pentru nepurtarea centurii de siguranta. sunt sofer de microbuz si am fost oprit intr-o localitate pentru ca nu purtam centura de siguranta,precizez ca eram cu microbuzul si cu pasageri in el.conform art 97 alin4 sunt scutiti de a nu purta centura conducatorii de autoturisme care executa servicii de transport public de persoane, in regim de taxi, cand transporta pasageri; am luat ,sau nu ,pe nedrept amenda??? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Onu , Avocat 15:10, 9 Martie 2011
faceti plangere contraventionala prin care invocati nelegalitatea procesului verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centura de siguranta totolino totolino [b]purtarea centurii de siguranta de catre un sofer de maxi-taxi, care face transport public de persoane este obligatorie???? [/b]am luat 2 amenziX-(mi se ... (vezi toată discuția)
Trebuie pusa centura de siguranta in taxi / calator pe scaun dreapra sofer? zdanut zdanut Buna ziua, Circul mereu cu masini TAXI mici. Calatorind pe scaunul din dreapta soferului, de fiecare data caut sa-mi pun centura, pentru siguranta mea si ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera pasager cu permis suspendat vasi_23 vasi_23 buna dimineata ! sunt in situatia unui fapt mai mult ca sigur deosebit In data de 6 februarie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de ... (vezi toată discuția)