avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu secundar

buna ziua, durata unui sediu secundar poate fi nelimitata?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:02, 10 Martie 2011
Daca in contract este stabilit asa, poate.
vor sa faca o HAGA - pentru sediu secundar pe durata nelimitata, societatea este proprietarul imobilului respectiv
Se poate fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca acolo este sediul unei societati in functiune cu sediul permanent la acest imobil? Andyx Andyx Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca acolo este sediul unei societati in functiune cu sediul permanent ? Daca da cum? printr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere poate inlocui declaratia de acord? alina240 alina240 Bunaziua, In calitate de proprietar al unui imobil mi-am dat acordul pentru ca o firma sa isi stabileasca sediul social la adresa mea. Acum as dori sa imi ... (vezi toată discuția)