avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... fals pe net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

fals pe net

buna ziua ..am o mica intrebare...am cumparat de pe un site un telefon care in descriere scria ca este stare buna in realitate era stare jalnica...am vazut asta dupa ce am deschis coletul...ce s-ar putea face in aceasta privita?...astept raspunsuri..va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: HellBoy , utilizator 08:37, 15 Martie 2011
e destul de complicat ce vrei tu sa faci. daca poti sa dovedesti ca telefonul nu era in stare buna, sau ca uzura pe care o prezinta nu se putea realiza decat intr-un timp indelungat poti sa:
- depui o plangere pentru inselaciune
- depui o plangere la ANPC (daca este firma)
- daca nu a trecut termenul legal poti sa returnezi produsul si sa-ti recuperezi banii (daca este firma si ai factura fiscala + certificat garantie + cutia si accesoriile cu care a venit).
multumesc frumos de raspuns ...dar....cum pot sa dovedesc cele spuse de tine? sa pot sa actionez apoi...si termenul legal cat este???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la trimiterea unui colet cu plata ramburs anadark anadark Buna ziua. Am vandut un telefon prin site-ul okazii, trimiterea acestuia facandu-se prin Posta Romana, cu plata ramburs. Coletul contine telefonul, ... (vezi toată discuția)
Produs desfacut in urma comenzii numaieoadi numaieoadi Povestea mea incepe de data de 30.11.2015 cand am comandat un telefon \"LG G FLEX 2\" la pretul de 1119 lei . In aceea zi am primit mail de confirmare care ma ... (vezi toată discuția)
Magazin online care livreaza din bulgaria EuOana EuOana Buna ziua, Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu ... (vezi toată discuția)