avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... fals pe net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

fals pe net

buna ziua ..am o mica intrebare...am cumparat de pe un site un telefon care in descriere scria ca este stare buna in realitate era stare jalnica...am vazut asta dupa ce am deschis coletul...ce s-ar putea face in aceasta privita?...astept raspunsuri..va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: HellBoy , utilizator 08:37, 15 Martie 2011
e destul de complicat ce vrei tu sa faci. daca poti sa dovedesti ca telefonul nu era in stare buna, sau ca uzura pe care o prezinta nu se putea realiza decat intr-un timp indelungat poti sa:
- depui o plangere pentru inselaciune
- depui o plangere la ANPC (daca este firma)
- daca nu a trecut termenul legal poti sa returnezi produsul si sa-ti recuperezi banii (daca este firma si ai factura fiscala + certificat garantie + cutia si accesoriile cu care a venit).
multumesc frumos de raspuns ...dar....cum pot sa dovedesc cele spuse de tine? sa pot sa actionez apoi...si termenul legal cat este???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la trimiterea unui colet cu plata ramburs anadark anadark Buna ziua. Am vandut un telefon prin site-ul okazii, trimiterea acestuia facandu-se prin Posta Romana, cu plata ramburs. Coletul contine telefonul, ... (vezi toată discuția)
Magazin online care livreaza din bulgaria EuOana EuOana Buna ziua, Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)