avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Magazin online care livreaza din Bulgaria
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Magazin online care livreaza din Bulgaria

Buna ziua,
Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu corespundeau detaliilor de pe site,La primirea coletului, singura dovada a comenzii este chitanta de la curier,factura fiind absenta atat cea fizica cat si cea de pe e-mail.
Am facut 2 solicitari la adresa de e-mail lasata pe site pentru reclamatii dar nu am primit raspuns, iar la telefon am asteptat zeci de minute pe motiv ca "toti operatorii sunt ocupati" dar nu mi s-a raspuns.
Tin sa mentionez ca nu se gasesc detalii ale magazinului,decat site-ul pe care se plaseaza comenzile.Nu se gasesc adresa, CUI, sau denumirea societatii.
Conditiile generale ale platformei sunt in limba engleza, iar descrierea produselor este jalnica, in sensul ca sunt incercari de traduceri din limba de provenienta a firmei in romana.
Suma pe care mi-o datoreaza firma nu este una mare, dar ma deranjeaza nesimtirea cu care sunt tratata, avand in vedere ca dupa plasarea comenzii te suna imediat pentru confirmare, iti vorbeste in aceeasi limba "pocita" ca si scrisul, aceeasi voce ca si persoana care te informeaza ca "toti operatorii sunt ocupati" dupa care nu mai sunt de gasit. Eu voiam sa fac o comanda de mai multe produse la ei, dar dupa experienta asta clar renunt la idee.
Ce ma sfatuiti sa fac in situatia aceasta?Nu vrea sa mai pateasca si alte persoane ca mine.O reclamatie la ANPC credeti ca rezolva ceva?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
EuOana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Octavian1978 , utilizator 12:25, 25 Noiembrie 2020
ANPC nu face nimic ca nu e de competenta lui fiind un sit strain. Cautati echivalentul ANPC Bulgaria, scrieti plangerea si neaparat traduceti in bulgara folosind un traducator (nu google translate). Incarcati plangerea si vedeti ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Magazin online - traducere documente sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebrari in ceea ce priveste comercializarea unor produse de uz casnic si gospodaresc online 1. ... (vezi toată discuția)
Eroare comanda Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra coletul. ... (vezi toată discuția)