Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz acceptare plata sulta

Solutia data intr-un proces de partaj a fost atribuirea locuintei catre paratul-reclamant cu obligativitatea acestuia la plata unei sulte catre reclamantul-parat.
Reclamantul-parat refuza stabilirea unei zile si a unei ore pentru a i se inmana contravaloarea sultei (suma de bani), nu a vrut sa furnizeze/sa-si faca un cont unde sa fie virati acei bani.
Dat fiind refuzul categoric al reclamantului-parat de a primi suma de bani stabilita ca fiind sulta, ce se poate face ?...dat fiin faptul ca intervalul de timp scris in hotararea de partaj se apropie de final.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters198775, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters198775 , utilizator 14:41, 16 Martie 2011
executorul judecatoresc va va lamuri...
Va fi desemnat un executaor judecatoresc ?
De catre cine va fi platit acest executor judecatoresc ?
Mai exista si un autoturism care mi se atribuie mie, pentru acesta cum se va proceda ? Se va face un proces verbal de predare primire ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
ContSters198775, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Proces partaj Anonimata Anonimata Daca in urma procesului de partaj unde suntem 3 mostenitori iar una nu vrea sa imparta mostenire si nici nu are de unde sa ne plateasca, pana unde se poate ... (vezi toată discuția)