Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxe notariale

Taxele notariale in cazul in care se cumpara o locuinta sunt aceleasi la orice notar/notariat in Bucuresti ?
Sau este ceva de genul grila de pe care se face calculul + comisionul notarului ?
Difera de la notar la notar ?...sau fiecare notar are pretul lui pentru prefectarea contractelor de vanzare-cumparare ?
Pentru precontractul de vanzare-cumparare se achita ceva la notar ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2011
norman_ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucicaB , utilizator 13:27, 18 Martie 2011
Da, difera de la notar la notar !!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale la vanzare-cumparare de imobil stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Eu si sotul meu suntem pe cale sa cumparam o garsoniera in zona Popesti Leordeni. Am facut un precontract cu vanzatorul. Ce m-ar interesa este ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu ... MihaelaGruia MihaelaGruia Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu un dezvoltator imobiliar, precontract pentru care am platit taxe notariale. Dupa un am incheiat ... (vezi toată discuția)