avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... visa romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

visa romania

sunt din R.MOLDOVA, si pe 4 noiembrie am obtinut visa de romania care e valabila pana pe 5 mai.am intrecut termenul de 90 de zile de sedere si am ramas pe teritoriul Romaniei. in aprilie vreau sa incgei casatorie cu un cetatean roman.intrebarea mea este: in cazul ibcheierii casatoriei cu el am dreptul de a sta pe teritoriul Romaniei??????????
Cel mai recent răspuns: abramburicaica , utilizator 23:20, 26 Martie 2011
dreptul vi se acorda dupa ce va prezentati la ORI si veti solicita obtinere viza reintregire familie, insa in cazul in care se va dovedi ca ati stat fraudulos in Romania, foarte probabil ca atunci cand va veti prezenta sa fiti trimisa in tara de origine si cu probabilitatea de a primi interdictie.
Daca aveti viza expirata nu va puteti casatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non-eu carmen2na carmen2na Buna ziua! Daca puteti sa imi spuneti ce tip de visa ,trebuie facuta pentru un cetatean camerunez in vederea casatoriei in Romania ,si daca in urma acestea ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)