avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pasaport copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pasaport copii

buna ziua.ce acte imi trebuie ca sa pot pleca cu fetita in italia.trebuie sa fac pasaport?ea o sa aiba atunci cand o sa plec 5 luni.
Cel mai recent răspuns: ContSters198945 , utilizator 10:26, 21 Martie 2011
Da trebuie sa ii faceti pasaport,fara acesta nu puteti iesi din tara si trebuie sa fiti impreuna cu sotul sau sa aveti imputernicire facuta la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Copilul minor si pasaportul? ContSters116232 ContSters116232 Buna ziua, doresc sa plec cu fetita mea de 1 an din tara.....pot sa o trec pe pasaportul meu sau trebuie sa ii fac pasaport individual ? Am nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara ciocann ciocann Buna! Am nevoie de un sfat cat mai urgent posibil. Am hotarat impreuna cu sotul meu, in luna octombrie a anului trecut, sa mergem la inceputul acestui an la ... (vezi toată discuția)