avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in functie

Buna ziua,

Pentru a incadra un angajat in functia de operator de introducere, validare si prelucrare date sau pt. functia de operator calculator este obligatoriu ca angajatul sa prezinte un curs absolvit in acest sens ? Mentionez ca persoana in cauza are studii superioare insa nu in domeniul informatic.
In codul Cor este specificat pentru functia operator de introducere, validare si prelucrare date ca sunt necesare studii medii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 21 Martie 2011
Buna ziua. Dumneavoastra cum aveti prevazut, postul in Statul de functii? Studii medii sau studii superioare. Angajarea o face-ti in functie de cum este postul prevazut in Statul de functii nu cum are persoana studiile.

Pentru functia operator de introducere, validare si prelucrare date sunt necesare studii medii sau un curs de calificare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)