Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce se inscrie in cazierul fiscal?

daca in urma lichidarii unei firme a fost antrenata raspunderea administratorului (s-a poprit contul personal al acestuia) ce se intampla in cazierul fiscal? Apare acolo iar acesta nu mai poate infiinta nici un PFA de exemplu?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 18:47, 23 Martie 2011
Datoriile din taxe si impozite, amenzile neplatite, cheltuielile de judecata neplatite, orice alte datorii catre stat neplatite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut aligadot aligadot Am o firma mai veche si in urma unei facturi neplatite, am fost dat in judecata de acea firma. La proces nu m-am prezentat. Vreau sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie grunwald grunwald Buna seara, Va rog, pe aceasta cale, sa-mi explicati pasii cum se obtine certificatul de atestare fiscala pentru membrii fondatori ai asociatiei (ong-ului) ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal la infiintarea pfa cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, Se tine cont de cazierul fiscal la infiintarea unui PFA? Va multumesc (vezi toată discuția)