avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie somaj

Incepand cu 31.03.2011 imi inceteaza CIM prin art. 55, litera b (acordul partilor) , dupa mai mult de 10 ani de cotizatie. Daca timp de 1 luna sunt angajata, iar apoi pozitia este inchisa de patron, pot beneficia de somaj ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: miraro , utilizator 19:36, 23 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa perioada de indemnizatie de 2 ani de crestere copil lando lando doresc sa stiu daca pot beneficia de somaj,din ianuarie termin perioada de 2 ani de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului si marea mea problema ... (vezi toată discuția)
Pt somaj ada73 ada73 Buna ziua, vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva: 1: ca sa iau somaj ce art si litera trebuie sa-i cer patronului si daca are cineva un model de cerere 2: ... (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj teutzu teutzu Am o intrebare; patronul ma anuntat ca ma da in somaj, dar mi-a dat sa semnez o hartie cu desfacerea C.I.M. cu acordul ambilor parti(artic.55,lit.b) I-am zis ... (vezi toată discuția)