avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati intro problema.
Detin un teren de 25 ari cu acte in regula,dar in urma cu 2 ani a venit o inundatie si albia raului s-a modificat pe terenul meu.Acesta avea o lungime de 100 metri si o latime de 25 metri.
Imediat s-a construit un dig ,dar pe terenul meu.
Cum pot sa mai obtin acest teren ,el aflindu-se o parte in rau dupa dig ?
Mentionez ca in acest timp de construire a digului eu am fost plecat din tara ,si nu am stiut despre acest lucru.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ELECTROMAN , utilizator 20:21, 25 Martie 2011
Solicitati primariei atribuirea unui alt teren in compensatie sau despagubiri pentru expropriere.
Va multumesc.
Dar mai exista terenul care se afla in albia raului.
Acesta se afla dupa digul construit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute teren neconstruibil avoovi avoovi Doresc sa cumpar o proprietate intr-o comuna, cu o casa de vacanta pe ea. Problema este ca terenul proprietatii in adancime de la apx. 40 m de la strada ... (vezi toată discuția)
Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
Expopriere pt cauza de utilitate publica rodut rodut v-as fi foarte recunoscator daca m-ati lamuri intr-o problema. detin un teren intr-o comuna, teren primit mostenire. primarul doreste sa ma expoprieze de o ... (vezi toată discuția)