avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate teren

Am cumparat un teren extravilan la care am cadastru facut si pe care am ridicat o constructie cu autorizatie de constructie.La una din extremitatile terenului se afla un drum comunal.De undepot afla ce distanta ar trebui sa fie intre terenul meu si drumul comunal pentru ca din actele pe care le am nu reiese,iar persoana care a cumparat terenul din spatele meu doreste sa mut gardul cu 2 metri mai in fata[spre drumul comunal].
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:02, 26 Martie 2011
Intre gard si drum trebuie sa fie loc de trotuar (pe unde traverseaza si conductele pentru utilitati (curent electric , apa etc.)si santul de scurgere a apelor , nu va puteti lipi de drum .Expertul care v-a facut cadastrul trebuie sa va fi incadrat fix in zona,iin coordonate , nu puteti sa va mutati cum doreste vecinul .
multumesc pentru raspuns.
faceti o cerere scrisa catre primaria pentru a va comunica care este distanta pe care trebuie sa o respectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Nereguli proiect finantat din fonduri europene octavian_maerean octavian_maerean Buna seara! Ma numesc Octavian Maerean. Am urmatoarea problema: In comuna la mine se asfalteaza cateva drumuri, lucrarile fiind finantate din fonduri ... (vezi toată discuția)
Distanta gard a_gmona a_gmona Tatal meu, actualmente decedat a ridicat in 1996 o casa situata la soseaua nationala intr-o comuna. Gardul casei este situat la o distanta de 5 metrii fata de ... (vezi toată discuția)