avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA, incadrare CAEN
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA, incadrare CAEN

Buna ziua
Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata la o firma pe postul de asistent marketing.
Precizez ca alte atestate nu detin, insa am experienta de munca in media/agent publicitar 2 ani.
Cum pot sa reusesc sa ma incadrez in CAEN pentru a activa ca asistent de marketing, avand in vedere studiile/experienta de pana acum?

Multumesc foarte mult pentru ajutor.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:54, 29 Martie 2011
sa inteleg ca doriti sa va deschideti PFA pe baza experientei profesionale?
Da, avand in vedere ca nu am atestat/studii pe marketing, ma intrebam daca experienta profesionala ma poate ajuta sa atest experienta mea in domeniu.

multumesc
Experienta profesionala nu este de ajuns pentru a va deschide PFA . La infiintarea PFA una din conditii este aceea de a prezenta fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională .
Va multumesc pentru raspuns
Cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa meditatii calin andrei calin andrei Buna ziua, As dori sa deschid un PFA in domeniul meditatiilor. As dori sa ma ajutati cu: 1.Codul CAEN pentru aceasta activitate 2.Daca am nevoie de avize ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Intrebare Magda77? Magda77? Buna ziua pentru infintarea unui pfa cu cod caen 8552 in vederea colaborari cu un centru de zi tip afterschool se cer studii de specialitate .la infintarea ... (vezi toată discuția)