afaceriiolden 
	    	Utilizator

afaceriiolden 
	    	Utilizator	    

afaceriiolden, utilizator
 afaceriiolden, utilizator 	
			 mexicanu1964 
	    	Utilizator

mexicanu1964 
	    	Utilizator	    

afaceriiolden 
	    	Utilizator

afaceriiolden 
	    	Utilizator	    

Este parerea D-vostra sau stiti din experienta, ati infiintat PFA imobiliar si vi s-a cerut atestat de broker imobiliar la depunerea actelor la ONRC Bucuresti ?
Va multumesc ptr. raspuns.
 activsorf 
	    	Utilizator

activsorf 
	    	Utilizator	    

ioana-flip	                   

Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)
	                    ioana-flip	                   

Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)

Carlo Hera	                   

Vreau sa-mi deschid un PFA pentru comert online si vad ca in dosar trebuie sa includ diplome.
Eu am parasit Romania in clasa a 9-a si nu am niciun fel de ... (vezi toată discuția)
	                    Carlo Hera	                   

Vreau sa-mi deschid un PFA pentru comert online si vad ca in dosar trebuie sa includ diplome.
Eu am parasit Romania in clasa a 9-a si nu am niciun fel de ... (vezi toată discuția)

AdrianM7	                   

Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianM7	                   

Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)